avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... conflict de interese?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

conflict de interese?

va spun pe scurt.sotul meu a parasit domiciliul,ulterior am aflat ca are o amanta,suntem inca casatoriti...avem o firma de servicii funerare.acum trec la subiect!amanta e functionar pubic la primaria sectorului ... pe functia de inspector stare civila.iar sotul meu mai nou dupa ce a stat cam doua saptamani de stat cu chirie s-a mutat la ea acasa.pot demonstra ca el fiind antreprenor de pompe funebre ea prin functia care o are il favorizeaza?desi...eu fiind din bransa stiu cam ce "atentii"se ofera dar nu asta ma intereseaza.am fotografii cu ei pe unde s-au afisat dupa ce el a parasit domiciliul.am citit eu ceva...dar vreau un raspuns scurt:pot sesiza superiorii ei ...si cum se pot lua masuri impotriva ei?nu vreau sa las lucrurile asa.
Cel mai recent răspuns: Roxanaci , utilizator 13:04, 13 Aprilie 2011
Doamna, Dvs. sunteti ingrijorata de integritatea functionarilor publici in general sau vreti sa va razbunati pe amanta in particular? Cred ca sotul Dvs. e principalul vinovat in povestea asta. Nu numai ca faceti tam tam, dar il faceti intr-un mod periculos. Poate va acuza de calomnie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)
Urgent - schimbare carte de identitate cmarian90 cmarian90 buna ziua sunt Marian, preschimbarea unui buletin pentru k am nevoie urgent de informatii :\\"> mamei mele ia expirat buletunu :\\"> am facut doarul cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie Raluca Mayer Raluca Mayer In OG 41/2003 nu am gasit nici o prevedere referitor la cazul in care se doreste ca, in momentul casatoriei, un cuplu sa isi aleaga un nou nume de famile, ... (vezi toată discuția)