avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare fara dispozitie de repartizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare fara dispozitie de repartizare

buna, va rog sa-mi spuneti daca angajez o persoana trebuie sa mai treaca pe la fortele de munca pentru a lua dispozitie de repartizare tinand cont de faptul ca nu beneficiaza de indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: tvc , utilizator 12:37, 13 Aprilie 2011
Dispozitia de repartizare nu are absolut nici o legatura cu indemnizatia de somaj. Dumneavoastra trebuie sa declarati postul vacant la AJOFM, iar cei de la AJOFM elibereaza dispozitia de repartizare. Declararea postului vacant este obligatorie.
multumesc,o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie repartizare somaj remuspr remuspr Este necesara dispozitie de repartizare in cazul unui contract de munca incheiat cu un pensionar ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Declarație de repartizare alventani alventani Care este obligativitatea societăților comerciale față de AJOFM în cazul angajarilor? Mă interesează un caz în particular. Am angajat o persoană pe ... (vezi toată discuția)
La angajare antonio123 antonio123 AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)