avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... trebuie sa fiu calificat in domeniu pentru a-mi ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

trebuie sa fiu calificat in domeniu pentru a-mi deschide un pfa?

Buna ziua.Vreau sa preiau un bar si pentru aceasta m-am gandit sa-mi infiintez un pfa.Trebuie sa fiu calificat in domeniul comertului pentru a-mi infiinta un pfa cu acest domeniu de activitate?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:41, 13 Aprilie 2011
Trebuie sa aveti o diploma care sa ateste ca aveti cursuri in domeniu.
Daca aveti o calificare, incercati sa va deschideti pf pe calificarea pe care o aveti si puteti trece comertul ca domeniu secundar de activitate. Nu se cere diploma pentru fiecare domeniu in parte.
Trebuie sa ai minim un SRL(ca forma de organizare juridica a entitatii economice) pentru a desfasura aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii infiintare ii romyher romyher as dori sa inteleg de ce este nevoie sa ai calificare pt infiintarea unei intreprinderi individuale? daca am dreptul sa angajez persoane atunci angajez una pe ... (vezi toată discuția)
Lista profesii pfa ailicec ailicec unde pot gasi lista cu profesiile pentru care se poate deschide PFA Da. Daca de exemplu la design vestimentar intra si procesul de concepere modele, executie ... (vezi toată discuția)
Pfa fara diploma in domeniu gratiela1 gratiela1 Buna seara. Am o diploma care nu este in domeniul in care doresc sa devin PFA (cercei, bratari coliere din margele). Diploma este in domeniul mecanic, iar pe ... (vezi toată discuția)