avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

contract individual de munca incheiat inainte de 01.01.2011 in care se specifica functia "contabil sef" cor 123102 si inregistrat in cartea de munca doar contabil 343302( cor nespecificat in cartea de munca), va rog sa-mi spuneti daca este corect modul de completare sau ce trebuie sa fac in cazul in care nu se vor mai pute face modificari.
multumesc
Cel mai recent răspuns: angelica_mariana , utilizator 10:34, 14 Aprilie 2011
Daca in c.i.m. este trecuta functia de *contabil sef*, iar in carnetul de munca este trecut *contabil* atunci exista o neconcordanta intre aceste documente.
Prin urmare, trebuie sa mergeti la ITM sau la IRU din societate (daca firma avea aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca) pentru a face rectificarea acestei inregistrari.
multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca narcisa12345 narcisa12345 buna ziua soacra mea lucreaza la o firma de 10sau 15 ani acum cateva zile a aflat ca de 7 ani nu i sa operat la cartea de munca deloc pana azi sunt 7 ani ne ... (vezi toată discuția)
Inregistrare act aditional la itm Alina Alina Alina Alina Buna ziua as vrea sa ma ajutati intr-o simpla problema suntem o societate de transport intern si international de marfa si avand in vedere criza care ne ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca ioanav04 ioanav04 buna seara! poate cineva sa-mi spuna ce conditii trebuie sa indeplineasca un angajat al unei companii pentru a putea face inregistrari in carnetele de ... (vezi toată discuția)