Buna ziua! As dori si eu un sfat privind inmatricularea unui matiz. Mentionez ca este inmatriculat in Ilfov dar pentru a o putea inscrie ne trebuie un certificat fiscal valabil. Noi avem unul dar este expirat. Problema este ca fostul proprietar nu est de gasit mai exact a parasit tara.Ce putem face ca sa o inmatriculam?
MUltumesc!
Greu. Citez :
" Certificatul se eliberează personal proprietarului pe baza actului de identitate. În situaţia în care proprietarul nu se poate prezenta, se poate desemna un reprezentant legal prin procură notarială sau împuternicire avocaţială. Pentru persoanele din străinatate, procura trebuie sa fie întocmită la Ambasada sau Consulatul României.
Certificatul fiscal este valabil doar 30 de zile de la eliberare. Dacă cererea a fost depusă duăa data de 25 a lunii, certificatul este valabil până la sfârşitul lunii următoare. "
Din pacate, va trebui sa contactezi fostul proprietar, pentru a imputernici pe cineva in acest sens, sau cel mai simplu, sa-l obtina personal cand vine in tara.
Inmatriculare
petr3
Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca e posibil sa imputernicesc pe cineva (de acolo unde am domiciliul) sa imi inmatriculeze masina pe numele meu, care am ... (vezi toată discuția)