avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale norma de venit PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

norma de venit PFA

Mai exista diferentiere functie de coduri caen pentru impozitarea la norma de venit la PFA?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 15:37, 21 Iunie 2008
Si revin cu intrebarea: pentru care dintre activitatile de la 620 si 631 se aplica norma pe venit?
laura.s a scris:

Si revin cu intrebarea: pentru care dintre activitatile de la 620 si 631 se aplica norma pe venit?



Directia Generalã Judeþeanã a Finanþelor Publice are obligaþia de a stabili si publica anual normele de venit înainte de data de 1 ianuarie a anului urmeazã a se aplica normele respective. În cazul în care un contribuabil desfãsoarã o activitate independentã pe perioade mai mici decât anul calendaristic, norma de venit aferentã acelei activitãti se corecteazã astfel încât sã reflecte perioada de an calendaristic în care a fost desfãsuratã activitatea respectivã. Dacã un contribuabil desfãsoarã douã sau mai multe activitãti desemnate, venitul net din aceste activitãii se stabileste pe baza celei mai ridicate norme de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea la impozitare cu norma fixa de venit Hetzer Hetzer In ce conditii legale se poate trece un PFA de la impozitarea pe contabilitate in sistem real la impozitarea pe norma fixa de venit? Se pare ca angajatii de ... (vezi toată discuția)
Info pfa nicoletafrasineanu nicoletafrasineanu Buna ziua tuturor cunoscatorilor intr-ale PFA-ului. Verisorul meu si-a facut un PFA cod CAEN 7311- Activitati ale agentiilor de publicitate in Focsani el ... (vezi toată discuția)
Activitatiel independente din nomencaltorul de norme de venit cu titlu exemplificativ sa imperativ ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua! Vreau in zilele urmatoare sa fac o cerere pentru trecerea la norma de venit fiind un PFA , activand in venit real de mai multi ani. ... (vezi toată discuția)