avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz codul muncii

daca doresc sa parasesc firma la care lucrez in 12 mai , iar codul nou intra in vigoare la sfarsitul acestei luni , in ce data trebuie sa depun preavizul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:05, 13 Aprilie 2011
Incercati o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor .. in acest caz nu se acorda preaviz.
In cerere mentionati ca doriti incetarea c.i.m. incepand cu data de 12 mai 2011.
Efectele acordului cu privire la încetarea contractului de muncă se vor produce la data realizării lui sau la data stabilită de părţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare job dupa maternitate ibitza78 ibitza78 Acum sunt in concediu de maternitate, iar pe 09.12.2011 trebuie sa ma introc la lucru. Mi-am gasit un nou job si nu mai vreau sa ma intorc la firma la care ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca la cerere dupa concediu ingrijire copil prodiana prodiana buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: punctul de lucru al firmei pt care lucram s-a inchis in localitatea mea de domiciliu, astfel ca doresc desfacerea ... (vezi toată discuția)
Demisie sau cerere de incetare a contractului de munca ioana_cama ioana_cama [quot]Eu lucrez la o sc asezata la 45 de km de domiciliul meu.Mi-am gasit de lucru in orasul meu si acum vreau sa termin cu acea societate.As vrea sa stiu cum ... (vezi toată discuția)