avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dobandire/receptie/intrare in posesie a unui bun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dobandire/receptie/intrare in posesie a unui bun

Buna seara,

Apelez din nou la amabilitatea dumneavoastra in a ma a ajuta cu posibile solutii in urmatoarea speta, descrisa succint in cele ce urmeaza. Dupa cativa ani de procese, s-a obtinut o hotarare definitiva privind dobandirea unui transformator de energie electrica aflat in functiue si folosit in acest timp de catre parat. Din pacate, nu se poate pune in aplicare decizia instantei deoarece compania de electricitate refuza sa intrerupa alimentarea aparatului, pe motiv ca hotararea instantei nu o vizeaza. Pe cale administrativa, un director adjunct al companiei de electricitate a oferit "solutia" ca paratul sa formuleze o cerere de intrerupere, lucru ce ar putea fi hilar daca situatia nu ar fi trista.

In aceste conditii, va rog sa ma sprijiniti cu posibile solutii in legatura cu posibilitatea intreruperii furnizarii energiei electrice a aparatului, pentru ca acesta sa poata sa fie demontat si preluat de catre propietarul de drept.

Va multumesc anticipat pentru timpul, priceperea si disponibilitatea de a ajuta.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 08:11, 14 Aprilie 2011
Cred ca o solutie ar fi o cerere de ordonanta presedintiala, in contradictoriu cu compania de electricitate, prin care sa solicitati obligarea companiei sa procedeze la intreruperea alimentarii, demontarea si mutarea aparatului, pentru punerea in aplicare a hotararii pe care o detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract energie electrica ansamblu rezidential VeraP VeraP Buna seara, va rog sa ma ajutati cu problema expusa mai jos. M-am mutat de curand intr-un ansamblu rezidential din Bucuresti, zona Rahova. Momentan ... (vezi toată discuția)
Perioada neacoperita in facturarea energiei electrice monamour monamour Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie putin bizara, ciudata si de neinteles, cel putin pentru mine. Am o garsoniera in carelocuiesc socrii mei, ambii ... (vezi toată discuția)
Contract la lumina TANASENASTASA TANASENASTASA contractul de lumina al casei e pe numele tatalui dar el este decedat de 20 de ani.a venit o instiintare in februarie prin care sa schimbam contractul de pe ... (vezi toată discuția)