Buna seara. In urma trimiterii unei cereri de stramutare proces, la ICCJ, am primit citatie, unde sunt chemata in instanta. Se mai precizeaza ca pot trimite si cerere de judecare in lipsa in caz ca nu ma pot prezenta la proces, precum si "...prin inmanarea citatiei sub semnatura primire...pentru un termen de judecata, cel citat este prezumat ca are in cunostinta si termenele ulterioare pentru care citatia i-a fost inmanata''
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna acest lucru? Trebuie neaparat sa ma prezint la Bucuresti? trebuie sa fiu reprezentata de avocat? Daca ma prezint in instanta o sa trebuiasca sa ma duc cu toate actele dupa mine? Daca nu ma prezint are vreo importanta in luarea hotararii de catre instanta?
Mesajul pus in ghilimele inseamna ca nu veti mai fi citata pentru termenele viitoare, trebuie sa va interesati singura cand au loc. E o modificare facuta recent, prin legea 202/2010.
Nu trebuie "neaparat" sa va prezentati la Bucuresti, dar e indicat.
Stramutare!
camelia21
Buna dimineata!
Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul!
Problema este ca ... (vezi toată discuția)