avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunuri proprii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunuri proprii

In timpul casatoriei parintii unuia dintre soti deschid un cont pe numele fiicei unde varsa o suma importanta de bani. Fiica foloseste acesti bani pentru a cumpara un imobil. Poate fi considerat acest imobil un bun propriu fiind cumparat din banii propriilor sai parinti? Ce alta modalitate exista pentru o persoana casatorita sa cumpere un imobil care sa fie considerat bun propriu?
Cel mai recent răspuns: aurora_oprescu2009 , utilizator 10:50, 14 Aprilie 2011
Daca puteti dovedi cu documente ca banii au provenit de la parintii dvs, acesta devin bun propriu dvs

Banii sunt depusi de parinti in contul fiicei lor. Ce alte documente ar trebui sa detina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmparare apartament pentru fiica mea egkertsou egkertsou doresc sa cumpar un apartament fiicei mele ,care este maritata de 10 luni. Dat fiind ca acest apartament va fi cumparat de mine(din banii mei ) as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Donatie bani georgica3591 georgica3591 Inainte de casatoria cu fiica mea, ginerele meu a cumparat un apartament in totalitate cu credit de la banca. In momentul casatoriei cu fiica mea avea avea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fiica mea s-a casatorit , are in propietate o casa pe ... Cristivlasceanu Cristivlasceanu Buna ziua,fiica mea sa casatorit ,are in propietate o casa pe care a cumparat_o in 2017 ,in cazul in care doreste sa o vanda sotul are vreun drept ? (vezi toată discuția)