avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare Neclara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare Neclara

Domnilor avocati
De un an de zile ma aflu intr-un proces avand ca obiect reductiunea testamentului tatalui meu . Astazi am primit hot. jud. in care instanta apreciaza ca acest capat de cerere este inadmisibil , exceptia ridicata de mine a ramas fara obiect .
Instanta avea obligatia sa se pronunte cu privire la capatul de cerere admintand sau respingand receptia invocata de mine .
Ce sa inteleg din aceasta hot. ?
Va rog un sfat !
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 12:27, 14 Aprilie 2011
daca v-a spus ca e inadmisibil e ca si cum l-a respind. ca rezultat ma refer. nu stiu ce exceptie ati ridicat dvs dar reductiune puteati invoca numai incalcarea rezervei testamentare, sau faptul ca la momentul intocmirii testamentului tatal dvs nu era in deplinatatea facultatilor mintale si aveti documente care atesta ca suferea de o boala psihica ce-i afecta gandirea. de curiozitate ce exceptie ati precizat si cum ati probat-o? pe privat va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un testament se poate ataca in instanta? truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Am un unchi care a facut testament ca doreste sa imi lase o casa la tara. Persoana in cauza are 2 copii care nu sunt in tara. Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)
Dreptate intre frati nadia666 nadia666 buna ziua 5 frati se afla intr-un proces civil avand ca obiect nulitatea absoluta a unui CM dupa tatal lor si reductiunea testamentului in care tatal lor il ... (vezi toată discuția)
Contestare testament DanPopescu1980 DanPopescu1980 Buna seara, Tatăl nostru, a doua surori, decedat în anul 2008 i a lăsat prin testament toate bunurile sale fratelui nostru vitreg, care nu este nici macar ... (vezi toată discuția)