avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare dupa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare dupa succesiune

Buna ziua,
De curand s-a facut succesiunea unui apartament care s-a impartit la 4 mostenitori. Mostenitorii sunt din orase diferite. Cum pot sa cumpar de la cei 4? Care este cea mai avantajoasa metoda? Exista posibilitatea ca mostenitorii sa-mi cedeze partile lor?
PS : Sunt nepot cu mostenitorii.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:55, 14 Aprilie 2011
In fata notarului se vor prezenta toti mostenitorii trecuti pe Certificatul de mostenitor, si vor semna persona ori prin procurator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare in urma dezbaterii succesiunii ioanabozgan ioanabozgan succesiune dezbatuta in urma decesului sotului masa succesorala-un apartament mostenitori:eu[sotia]si cei doi fii,unul plecat in afara Prin procura trimisa ... (vezi toată discuția)
Succesiune blonzi blonzi Buna ziua,de curand a murit socrul meu si as vrea sa fac succesiunea .Ei sunt patru frati si mama soacra,unul din frati a spus ca el doreste parte din ... (vezi toată discuția)
Succesiune / mostenire mgb1ro mgb1ro Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: Parintii mei au in proprietate un apartament (este pe numele amandurora). Tatal meu a ... (vezi toată discuția)