avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de maternitate

As putea beneficia de concediu prentatal in cond in care am lucrat la o firma 2 luni,apoi 2luni jumatate am fost in medical si de la jumatatea lunii acesteia ar trebui sa-mi iau prenatal?
Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cele 126 zile de concediu de maternitate? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 6 luni si de la 4 luni si jumatate sunt in concediu fara plata. Mentionez ca la data nasterii as ... (vezi toată discuția)
Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal blareanabel blareanabel Buna ziua!Sunt insarcinata in 7 luni si ar trebui sa intru in concediu prenatal,dar la noul loc de munca am abia 4 luni jumate lucrate,la vechiul loc de munca ... (vezi toată discuția)