avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum caut si imi aleg avocatul ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum caut si imi aleg avocatul ?

Asta e o problema pentru multa lume! Eu am gasit raspunsul, ... [editat de admin; motivul: publicitate nepermisa]
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2008
Admin, administrator
Vine unul si zice: Vand floricele, vand floricele la avocati! Avocati, avocati, hai la floricele!
Si... surpriza: apare un avocat, fara sa se intereseze dde ceea ce se intampla, fara sa cunoasca, fara sa depuna cat de putin efort, scoate capul concentrat din cateva hartii si raspunde: Avocat? Vrea cineva avocat? Pick me, pick me!!

Este absolut jenant, ne facem reclama advertaiserului! :rofl:
Puteam, ma rog frumos, sa citim putintel din primul mesaj macar? Ca sa nu facem sa se vada de la o posta ca vine avocatul cand miroase ceva a bani? Ne facem profesia de cacao, asta facem! :slap:
Rusine! :">
Buna ziua!
Pai... pe avocatnet.ro !
Zice-se ca acest site a fost creat pentru ca oamenii sa-si gaseasca avocat.
Cu stima,
av. Silviu Serban
:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din floare in floare, comparatii siteuri barouri Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cautand asiduu contul in care pot achita taxa pentru cardul de avocat 2008, am constatat cu "aproape surprindere", ca acesta nu exista. Nu pe pagina oficiala ... (vezi toată discuția)
Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat? eusaisapte eusaisapte Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta, ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat si ca am solicitat amanarea pana cand raspunde ... (vezi toată discuția)
Reclamare avocat Dorra78 Dorra78 Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc. (vezi toată discuția)