Buna ziua!!! probabil k multi se confrunta cu astfel de probleme dar nu stiu cum sa rezolv probleme.De 6 luni m am mutat cu prietenul meu si aici exista un vecin cu care avea intotdeauna probleme.Vecinul sta la etajul 8, noi la 7 insa...probabil are auzul atat de fin k intotdeauna bubuie in petete..de ex, ma uscam la par pe la ora 22, a inceput sa mi bata in perete, daca e tv mai tare, nu exagerat, doar asa sa se auda incepe si bubuie ca il deranjeaza, bubuie si daca aude scartaind patul:D.....am inteles k au mai avut pb de genul, prietenul meu avand 2 procese cu pol comunitara din cauza vecinului...k l-a deranjat k a bagat aspiratorul la o ora mai tarzie( cum munca nu ti permite alt interval, cand a terminat de montat aerul conditionat a bagat aspiratorul k nu se putea sta si vecinul gata a si sunat politia). Nu stiu cum se poate rezolva asta....dar devine insuportabil ca cineva de la etajul 8 sa ajunga sa ti zica k dupa ora 22:30 sa nu mai tragi nici macar apa la baie k se aude la el...Ajutati ma va rog, spuneti mi cum pot scapa de asta!! shawnek_84@yaho.com este mailul meu daca vreti sa imi raspundeti mai pe larg.Va multumesc!!:(
ce ar fi sa il tratati cu indiferenta? poate se plictiseste.:D
in dotarea politiei nu exista aparatura autorizata metrologic pentru masurarea nivelului de zgomot, deci nu pot proba in nici un fel depasirea nivelului de zgomot produs la un moment dat.
daca prietenul cistiga procesele provocate de plangerile vecinului sa se indrepte impotriva acestuia pentru cheltuielile ocazionate de procese (onorariu avocat) si daune morale. poate daca pierde vre-o 5 pensii se calmeaza.
@cristea in afara de faptul ca raspunsul dv este off topic nici nu ati acordat atentia cuvenita mesajului. este clar ca doamna beneficiaza de un vecin reclamagiu, si nu va suparati daca trag apa la toaleta noaptea nu este o incalcare a normelor de convietuire ci o chestiune de civilizatie. va doresc un vecin asemenea cu al doamnei.:P
pai...tocmai k nu e vorba de pensii aici. ca nu sunt in varsta, au vreo 35-40 ani...am la etaj cu mine pers in varsta si ele au zis k nu le-am deranjat niciodata si el de la 8 bubuie in pereti intr una...
Violenta genera violenta. Eu m-ar gandi sa fac viata in continuare fara sa il dai importanta si lupta cu politia. Procesele: multumesc domnule vecin, am baut un cafe cu politistul si a fost incantat de presenta lui in casa, a dansat cu muzica si a zis ca astepata cu nerabdarea sa il sun incodata. La ora 10 incolo nu mai dai muzica in casa, si castig si tu cu un somn mai usor. Libertatea mea ajunge pana cand incepe ai celeilalti.