Buna ziua!!! probabil k multi se confrunta cu astfel de probleme dar nu stiu cum sa rezolv probleme.De 6 luni m am mutat cu prietenul meu si aici exista un vecin cu care avea intotdeauna probleme.Vecinul sta la etajul 8, noi la 7 insa...probabil are auzul atat de fin k intotdeauna bubuie in petete..de ex, ma uscam la par pe la ora 22, a inceput sa mi bata in perete, daca e tv mai tare, nu exagerat, doar asa sa se auda incepe si bubuie ca il deranjeaza, bubuie si daca aude scartaind patul:D.....am inteles k au mai avut pb de genul, prietenul meu avand 2 procese cu pol comunitara din cauza vecinului...k l-a deranjat k a bagat aspiratorul la o ora mai tarzie( cum munca nu ti permite alt interval, cand a terminat de montat aerul conditionat a bagat aspiratorul k nu se putea sta si vecinul gata a si sunat politia). Nu stiu cum se poate rezolva asta....dar devine insuportabil ca cineva de la etajul 8 sa ajunga sa ti zica k dupa ora 22:30 sa nu mai tragi nici macar apa la baie k se aude la el...Ajutati ma va rog, spuneti mi cum pot scapa de asta!! shawnek_84@yaho.com este mailul meu daca vreti sa imi raspundeti mai pe larg.Va multumesc!!:(
br_nicku ms mult...exact asta e problema, cred k s-a obisnuit k la cel mai mic zgomot sa sune politia...ieri, mi s-a ars o siguranta si nu mi mai mergeau prizele, am chemat pe cineva si in timp ce imi repara acolo au inceput sa bubuie in pereti k e zgomot..pe la ora 15....si pt ceilalti mentionez k nu am ce galagie sa fac pt k suntem la munk de la 8-18, 19.....el se deranjeaza de la un tv cik el cu volum tare, dar cat de surd sa fi sa- l dai tare intr o garsoniera.....si pe alte chestii deastea minore.