avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SUSPENDARE ACTIVITATE PE 3 LUNI CA SANCTIUNE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SUSPENDARE ACTIVITATE PE 3 LUNI CA SANCTIUNE

daca am o sanctiune data ce presupune suspendarea activitatii pt 3 luni iar eu sa presupun ca nu respect si funstionez in aceasta perioada , ce sanctiune mi se poate aplica? civil? fiscal? penal?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 17:29, 14 Aprilie 2011
Vedeti ce spune actul normativ in temeiul caruia vi s-a dat aceasta sanctiune.
despre ce sanctiune este vorba? disciplinara...sau?
pai avand activitatea suspendata inseamna ca sunteti in afara legii .
cred ca imbraca forma penalului deoarece tot ceea ce veti intreprinde o veti face fara acte,fara facturi ,chitante,banii incasati vor fi confiscati etc....
sanctiune contraventionala , amenda plus suspendarea activitatii, ne judecam momentan intrucat am facut plangere impotriva procesului verbal de contraventie, insa la final daca pierdem tre sa suspendam activitatea, amenda nu-i bai am platito.

dar nu intram pe penal pt nerespectarea hot judecatoresti?
in ipoteza ca imi respinge plangerea, mentine procesul verbal de contraventie si tre sa inchid pravalia pt 3 luni.
daca nu inchid ....intru pe latura penala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac Narcisa_ Narcisa_ un hot a intrat in padure sa fure lemne, a si taiat cateva lemne nemarcate. Am sesizat politia, iar in urma cercetarilor, acestia i-au dat amenda de ... (vezi toată discuția)
Control garda ppscaurel ppscaurel buna ziua.am o problema.poate ma puteti ajuta dumneavoastra.detin un magazin alimentar mic sau chiar foarte modest,iar acum cateva zile am avut control de la ... (vezi toată discuția)
Amendat contraventional dupa o lege,plata amenzii dupa alta? crisxx crisxx Am fost surprins de radar in luna Iulie iar procesul verbal mi-a venit in luna octombrie.Totul bine si frumos dar am o nelamurire.La data savarsirii faptei ... (vezi toată discuția)