daca am o sanctiune data ce presupune suspendarea activitatii pt 3 luni iar eu sa presupun ca nu respect si funstionez in aceasta perioada , ce sanctiune mi se poate aplica? civil? fiscal? penal?
pai avand activitatea suspendata inseamna ca sunteti in afara legii .
cred ca imbraca forma penalului deoarece tot ceea ce veti intreprinde o veti face fara acte,fara facturi ,chitante,banii incasati vor fi confiscati etc....
sanctiune contraventionala , amenda plus suspendarea activitatii, ne judecam momentan intrucat am facut plangere impotriva procesului verbal de contraventie, insa la final daca pierdem tre sa suspendam activitatea, amenda nu-i bai am platito.
dar nu intram pe penal pt nerespectarea hot judecatoresti?
in ipoteza ca imi respinge plangerea, mentine procesul verbal de contraventie si tre sa inchid pravalia pt 3 luni.
daca nu inchid ....intru pe latura penala?
Calea de atac
Narcisa_
un hot a intrat in padure sa fure lemne, a si taiat cateva lemne nemarcate. Am sesizat politia, iar in urma cercetarilor, acestia i-au dat amenda de ... (vezi toată discuția)
Control garda
ppscaurel
buna ziua.am o problema.poate ma puteti ajuta dumneavoastra.detin un magazin alimentar mic sau chiar foarte modest,iar acum cateva zile am avut control de la ... (vezi toată discuția)