avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act notarial

:tooth:Ce parere aveti despre un procuror care nu stie ca in conformitate cu art.1171 C.civil , mentiunile facute in baza declaratiilor partilor, fara a fi verificate personal de notar, fac dovada pana la proba contrara?
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
avvalentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:25, 16 Aprilie 2011
trebuie sa citeasca si sa tina si minte ce citeste.
Poate ca a lipsit de la aceasta lectie, sau dreptul civil nu a fost in gratiile dumnealui.
Insa serios vorbind, ar trebui sa stie ....:)
Multumesc pentru raspunsuri! Da , nu stiu multe astfel de indivizi care, din pacate ,reprezinta sistemul...
Concluzia:
Parchetul X , nu stie cum sa interpreteze mentiunile din cuprinsul unui act autentic notatrial!::clapping:
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
avvalentina, utilizator
Ce parere aveti d-lor notari? ::banned:

Am omis precizarea ca acel procuror este ABSOLVENT INM !!::ban:
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror criminalist AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am 13 ani şi îmi doresc să devin procuror criminalist. Aşi vrea să ştiu cât mai multe despre studiile pe care trebuie să le urmez pentru ... (vezi toată discuția)
Doresc să vând o locuință pentru care acum cumpărătorul are doar un avans și o poate achita integral numai în 2020. cum ar trebui să fie contractul în această situație? OMKE OMKE Doresc sa vand o locuinta. Cumparatorul nu-l poate achita decat in anul 2020 dar s-a oferit sa-mi plateasca un avans. Pot incheia un contract pentru asta? Ce ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura martie-aprilie 2008 Costinescu2003 Costinescu2003 Salut fratilor!Am auzit din diverse surse ca s-ar organiza examen de admitere pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, avand in vedere deficitul foarte ... (vezi toată discuția)