am semnat un contract de intermediere si conbsultanta imobiliara pentru cumparare, am vizionat 5 apartamente care nu mi-au placut,,cand i-am spus sa nu ma mai sune mi-au spus sa citesc un articol din contract;in cazul in care cumparatorul refuza sa mai cumpere dupa vizionarea a 5 locatii,din anumite motive bine intemeiate dovedite cu acte justificative sau din alte motive,agentia imobiliara ii mai poate prezenta inca5 locatii cu conditia dublarii comisionului in caz contrar cump se oblige sa achite taxa de20 lei vizionare conform fisei de vizionare semnate,ce inseamna ca tre sa le platesc 100 lei ca mi-au aratat 5 apartamente,multumesc anticipat
clauza inserata de dinsii nu are ce cauta intr-un contract de intermediere cu atit mai putin de cosultanta. nu platiti nimic din ce solicita dinsii, decit daca in pretul contractului au trecut clar ca vizita la un apartament recomandat este de 20 lei. nu sunteti obligat sa incheiati tranzactiile propuse de dumnealor si nici nu sunteti obligat sa motivati refuzul.
pe viitor luati un ziar cu mica publicitate :))
faceti in mod obligatoriu si o sesizare la OPC .