athe a scris:
puteti contesta decizia la tribunal sectia litigii de munca insa nu sunt sanse mari sa vi se admita contestatia fiindca reducerea de 45% s-a facut conform noii legi a pensii.
Unii isi doresc sa primeasca raspunsuri numai de la avocati. Eu am ajuns sa-mi doresc sa nu mai fiu nevoita sa citesc raspunsurile eronate ale unor avocati, cum este raspunsul citat.
@andreea-boboia a scris:
Din pacate ceea ce ma nemultumeste pe mine este penalizarea maxima in conditiile in care din motive care nu au tinut de mine nu am putut depune dosarul in anul 2010 cand era normal.
Decizia poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare iar contestatia este de competenta Comisiei Centrale de Contestatii (art. 149 din Legea nr. 263/2010).
Va inteleg nemultumirea, dar n-ati putut solicita pensie anticipata in 2010 datorita prevederilor Legii nr. 118/2010. Ce-ati putea scrie in contestatie?
@andreea-boboia a scris:
Asta inseamna ca in fiecare luna o sa se modifice calculul?
Nu se va modifica nimic. Veti primi, lunar, acelasi cuantum al pensiei, pana cand veti implini 60 de ani si 3 luni si veti trece din oficiu la pensie pentru limita de varsta.