avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Foi suplimentare pentru carnetul de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Foi suplimentare pentru carnetul de munca

Spuneti-mi, va rog, de unde pot procura anexa la carnetul de munca. Sunt in somaj si mi se solicita aceasta anexa pentru a mi se completa somajul in carnetul de munca. Mentionez ca, la predarea carnetului de munca de catre angajator, nu mai exista nicio foaie unde sa mi se faca mentiunile necesare ca am fost in somaj, situatie fata de care mi s-a solicitat mie, personal sa procur aceasta anexa si nu stiu de unde. Va multumesc anticipat pentru raspus.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
marjordy, utilizator
Cel mai recent răspuns: marjordy , utilizator 20:39, 14 Aprilie 2011
incercati la directia de munca si protectie sociala judeteana.
1. Agentiile de Somaj sunt obligate sa aiba foi volante suplimentare pentru completarea carnetelor de munca.
2. Le pot face prin copiere la xerox dar sa faca rost de un exemplar "in alb".
3. Nu este obligatia dvs. sa faceti rost de asa ceva.
4. La ora actuala nu se mai folosesc carnetele de munca si nu se mai gaseste asa ceva.
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Daca lasati o adresa de mail va pot trimite eu o foaie suplimentara la carnetul de munca ....
Cornel Vasile, Consilier juridic
adresa mea de e-mail este: marjordy@yahoo.com
Va multumesc anticipat, imi sunteti de mare ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie tip suplimentara carnet munca serbalice serbalice As vrea sa stiu daca este reglementata obligativitatea cumpararii foii suplimentare, cine are obligatia de a se ocupa de achizitia ei si ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)
Foi suplimentare carte de munca bogdan30ro bogdan30ro In cazul in care am pierdut o foaie suplimentara din cartea de munca, cum procedez pentru a fi in regula.Pot merge la ultimul angajator sa solicit eliberarea ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 50/1990 al mmps, republicat in 1994 ela-ela ela-ela Buna ziua Va rog frumos daca are cineva stiinta unde pot gasi [b]Ordinul 50/1990 al MMPS republicat in 1994[/b] Am mare nevoie de el (vezi toată discuția)