avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... foi suplimentare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

foi suplimentare carte de munca

In cazul in care am pierdut o foaie suplimentara din cartea de munca, cum procedez pentru a fi in regula.Pot merge la ultimul angajator sa solicit eliberarea unei noi foi avand in vedere ca angajatorul are un duplicat la dosarul profesional?o alta intrebare pe care vreau sa v-o pun este daca stampila angajatorului este obligatorie pe inregistrarile din cartea de munca.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:19, 17 Februarie 2010
Eventual ,ultimul angajator poate sa va elibereze adeverinta/adresa care sa contina datele ,care ulterior sa fie inregistrate de catre ITM in suplimentul la cartea de munca
Referitor la obligativitatea stampilei angajatorului ,depinde cine este detinatorul carnetelor de munca ,angajatorul sau ITM.
In situatia in care ,angajatorul are persoana autorizata care sa faca inregistrari in carnetul de munca ,toate inregistrarile si rubricile completate ,pentru conformitate vor purta stampila angajatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta anamaria.m anamaria.m vreau sa angajez pe cineva care spune ca si-a pierdut cartea de munca. eu vreau totusi sa inregistrez contractul sau de munca cu mine ca angajator. este ... (vezi toată discuția)
Foaie tip suplimentara carnet munca serbalice serbalice As vrea sa stiu daca este reglementata obligativitatea cumpararii foii suplimentare, cine are obligatia de a se ocupa de achizitia ei si ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta adina30iulia adina30iulia Buna ziua.Mi-am pierdut cartea de munca in urma cu mult timp dar mi-a ramas o copie xerox a ei. Ce trebuie sa fac in acest caz pentru a ma angaja fara ... (vezi toată discuția)