De curand m-am angajat la un Birou Notarial, pentru inceput am semnat un Contr individual de munca pe o perioada determinata (pana la 31.05.2011) ca si perioada de proba. Acest Contract de Munca nu trebuie inregistrat la ITM? pentru ca am primit Contractul semnat doar de mine si angajator dar fara nr de inregistrare de la ITM si cand am intrebat daca nu trebuie inregistrat am primit raspuns ca acum nu se mai inregistraza si se primeste pe calculator nu stiu ce. Cred ca ceva nu este in regula. Ma poate lamuri si pe mine cineva??
angajatorul are obligatia sa va dea numarul primit de la inregistrarea in revisal, altfel tu nu ai nici o garantie ca lucrezi legal si se face inainte sa intrati in prima zi de lucru.Practic salariatul vine la munca in urma confirmarii inregistrarii in REVISAL, altfel NU, nu are rost sunteti la negru.
PAREREA MEA, aveti grija nu e de gluma nici notari nu cunosc legea mai ales sa o aplice in practica.
daca azi accepti un compromis, maine un alt compromis incet incet uiti legea si necunosterea legii nu te absolva de raspundere si salariatii trebuie sa cunoasca codul muncii nu doar angajatori .