avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul Individual de Munca nu se mai inregistreaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul Individual de Munca nu se mai inregistreaza la ITM?

De curand m-am angajat la un Birou Notarial, pentru inceput am semnat un Contr individual de munca pe o perioada determinata (pana la 31.05.2011) ca si perioada de proba. Acest Contract de Munca nu trebuie inregistrat la ITM? pentru ca am primit Contractul semnat doar de mine si angajator dar fara nr de inregistrare de la ITM si cand am intrebat daca nu trebuie inregistrat am primit raspuns ca acum nu se mai inregistraza si se primeste pe calculator nu stiu ce. Cred ca ceva nu este in regula. Ma poate lamuri si pe mine cineva??
Cel mai recent răspuns: vik54 , utilizator 16:36, 4 Mai 2011
multumesc mult
angajatorul are obligatia sa va dea numarul primit de la inregistrarea in revisal, altfel tu nu ai nici o garantie ca lucrezi legal si se face inainte sa intrati in prima zi de lucru.Practic salariatul vine la munca in urma confirmarii inregistrarii in REVISAL, altfel NU, nu are rost sunteti la negru.

PAREREA MEA, aveti grija nu e de gluma nici notari nu cunosc legea mai ales sa o aplice in practica.

daca azi accepti un compromis, maine un alt compromis incet incet uiti legea si necunosterea legii nu te absolva de raspundere si salariatii trebuie sa cunoasca codul muncii nu doar angajatori .
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
doradragan, utilizator
Deci daca pe contractul meu e trecuta data de 01.06.2011, contractul trebuie inscris in revisal pe cel tarziu 31.05.2011?
daca 01.06.11 este ziua in care incepeti activitatea, inregistrarea se face cel tarziu pe 31.05
vik

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea si incetarea cim in aceeasi zi zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia cu urmatoarea problema: Un salariat nu se prezinta la lucru dupa incheierea CIM-ului si dupa ce angajatorul trimite ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Salariu, refuz plata 1ecaterina1 1ecaterina1 Buna ziua tuturor, Intampin o problema cu angajatorul care nu vrea sa mai imi dea salariu deoarece nu am facut luna aceasta vanzari prea multe. In contract ... (vezi toată discuția)