avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare

la o condamnare de 6ani cat te sa ispaseasca pt a fii eliberat:(
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 10:21, 15 Aprilie 2011
4 ani daca a savarsit fapta cu intentie.
zi la zi?
Este vorba despre 2/3 din pedeapsa , care in urma unui simplu calcul matematic,la indemana oricui,rezulta ca pedeapsa de executat este de 4 ani.
Daca presteaza sau a prestat munca in timpul detentiei pedeapsa se poate reduce la cel mult 1/2 din cuantumul aplicat , peresoana aflata in detentie castigand (prin munca) 7 zile la luna.
depinde daca pe timpulk executarii pedepsei va iesi la munca si la ce fel de munca .
nu intotdeauna castiga 7 zile pe luna.
cititi legea 275/2006 si H.G. 1897/2006 privind executarea pedepselor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare pedeapsa Iloredana Iloredana Buna seara, imi poate spune cineva, aproximativ, la o pedeapsa de 7 ani cu executare (complice furt calificat) cat se va face calendaristic? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului melinaR melinaR Buna seara am si eu o intrbare daca judecatorul delegat si comisia nu schimba regimul de detentie poate cere instantei lucrul acesta dar nici instanta nu e ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere-inchisoare dogaru oana dogaru oana in anul 2006,sotul meu a fost oprit d un echipaj de politie si,in urma analizelor la sange,i s-a descoperit a alcoolemie de 0,80.a primit o pedeapsa de un an ... (vezi toată discuția)