avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta pronuntata de Instanta de Fond
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta pronuntata de Instanta de Fond

Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebari.Datorita indrumarilor primite aici am reusit sa castig un proces fara a mai plati un avocat.
Tot respectul pt cei care se pricep si ajuta si pe altii.
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
Florin14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Vaduva , Avocat 12:46, 15 Aprilie 2011
Din descriere, se pare ca dvs. ati castigat.
Asa este. Respinge actiunea formulata de spital=> ati castigat!
Respingerea actiunii semnifica respingerea pretentiilor pe care reclamantul (spitalul) le are impotriva dvs.
Cu alte cuvinte spitalul a pierdut procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare/ respinge actiunea reclamantei rubeluta sorin rubeluta sorin Buna seara,am si eu o intrebare:Ce inseamna respinge actiunea reclamantei? ok acum sa dau niste explicatii,sint intr-un proces de mai bine ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare coman.dragos coman.dragos Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate face ceva impotriva TAXEI DE POLUARE . Ce sanse sunt sa castig in proces ? Ce cheltuieli de judecata trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cine a castigat procesul? Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Este vorba de un dosar sectia civila , avand ca obiect pretentii. Unitatea care se ocupa cu ajutorul prin subventii pentru terenuri l-a dat in judecata pe ... (vezi toată discuția)