avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cine a castigat procesul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cine a castigat procesul?

Este vorba de un dosar sectia civila ,
avand ca obiect pretentii. Unitatea care se ocupa cu ajutorul prin subventii pentru terenuri l-a dat in judecata pe bunicul meu pe motiv ca nu a cultivat un teren si i-au oprit subventile care i se cuveneau,dosarul s-a judecat in 2010 dar abia acum a primit hotararea judecatoreasca in care spune asa:
"Solutie: Admite excepţia de inadmisibilitate a acţiunii, invocată din oficiu. Respinge, ca inadmisibilă, acţiunea formulată de reclamanta Agenţia Naţională de Plăţi şi Intervenţie Pentru Agricultură împotriva pârâtului ( bunicul meu) ..Apia a facut recurs si raspunsul a fost " Solutie: Respinge ca nefondat recursul.Irevocabilă. "
Acum..el ar trebui sa primeasca banii ce i-au fost opriti pe nedrept chiar anul acesta..cu toate ca Apia a pierdut..insa nu stiu un raspuns oficial,doar din ce am vorbit cu bunicul meu...teoretic i s-a spus sa faca cateva drumuri,pe la anaf,pe la juristul de la Apia ,sa vina chiar si la Bucuresti pentru a putea recupera banii...ma voi ocupa eu de toate hartiile si drumurile..insa vreau sa stiu ce a insemnat exact aceasta hotarare judecatoreasca..
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:41, 6 Iunie 2015
Instanta a respins actiunea reclamantei impotriva bunicului dvs
Urmeaza ca bunicul dvs sa recupereze banii ,in temeiul hotararii judecatoresti definitive
Am inteles,multumesc mult de raspuns
Inseamna ca, APIA a pierdut definitiv procesul,iar bunicul dvs.a castigat procesul.Trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc ptr.punerea in executare a hotararii in cazul in care APIA nu executa de buna voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine a castigat procesul Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna ziua,este vorba de bunicul meu care a avut un proces civil si un recurs intentat de reclamanta,Acum aproximativ 2 luni el a primit prin posta actele ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume din inselaciune cazul "accidentul" in situatia cind s-a dat o hotarire definitiva la apel. adihunter adihunter ce as putea sa fac in continuare pentru a recupera(daca se poate?!) sumele de bani stipulate in hotarirea judecatoreasca definitiva. Suntem destui de multi in ... (vezi toată discuția)
Solutie proces stefaste stefaste Va rog sa-mi interpretati aceasta solutie data de o insatanta de judeacata: As dori sa stiu daca dupa aceasta solutie ,imi pot recupera diminuarea cu 25% ... (vezi toată discuția)