avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

Buna ziua,imi poate recomanda cineva un avocat care a avut sau a reprezentat dosare litigii de munca cu ""acea companie petroliera romaneasca""?
Daca da,va rog frumos sa ma sunati urgent 0720.743.090..
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
inspectorhr, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 18 Aprilie 2011
Astept in continuare o recomandare ,chiar nu este nimeni care are experienta in subiectul deschis de mine anterior?
Multumesc.
Posibil sa nu existe astfel de avocati inscrisi pe acest forum ... incercati sa contactati dvs un avocat si sa nu asteptati sa va sune acesta pe dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat drobeta turnu severin lucianicoleta lucianicoleta Cine ma poate ajuta cu o informatie despre angajarea unui avocat cu experienta in drept penal pentru Judecatoria Drobeta Turnu Severin? Aunt multi avocati ... (vezi toată discuția)
Termen legal rectificare certificat de cetățenie victor.cavca victor.cavca Bună ziua, Sunt cetățean al Republicii Moldova, în luna septembrie am depus Jurământul de Credință față de România, iar în momentul ... (vezi toată discuția)
Plangere barou bucuresti (din strainatate) procesinro procesinro Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest ... (vezi toată discuția)