avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intelegere inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intelegere inainte de divort

Am ajuns impreuna cu sotul meu la o intelegere privind impartirea bunurilor pe care le-am adunat in timpul casatoriei, insa el doreste sa-i intorc partea de bani la care ne-am decis inainte sa divortam, urmand ca dupa ce ii dau banii sa divortam la notar.Ce ma sfatuiti in aceasta situatie? Trebuie sa facem ceva hartie la notar in care sa specificam ca nu mai are nici o pretentie dupa divort?
Cel mai recent răspuns: Andreea Darie-Urziceanu , Avocat 21:27, 15 Aprilie 2011
la notar puteti face, inclusiv, partajul bunurilor comune dobindite in timpul casatoriei.
Da, sigur ca da. Faceti o hartie la notar sa nu te trezesti cu surprize. Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte doveditoare partaj fara pretentii dupa divort foxygen foxygen Buna ziua, Azi, impreuna cu sotia, am inaintat la judecatoria de sector, actele necesare pentru un divort de comun acord. Intr-o luna suntem chemati la ... (vezi toată discuția)
Partaj masina rickylaura rickylaura Am divortat de curand, iar in mai 2010 hotararea de divort a devenit definitiva. Am cazut de acord cu fost sotie sa partajam bunurile la notar. Printre altele ... (vezi toată discuția)
Divort la oficiul starii civile si impartire bunuri stoianflorian stoianflorian buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am decis impreuna cu partenera sa desfacem casatoria la oficiul starii civile de care apartinem. In ... (vezi toată discuția)