Buna ziua,
Acum cateva zile, aflandu-ma in drum spre o clinica in Bucuresti cu sotia insarcinata, am fost sicanat in trafic de un individ. S-a tinut dupa mine pana am ajuns in parcarea clinicii, a oprit si el, eu am coborat din masina, si m-am dus pana la masina lui si l-am intrebat care-i problema, iar el mi-a fluturat o legitimatie de politist spunea el, si m-a amenintat cu "Te fac eu prahovene!".
Am intrat in clinica unde aveam treaba, si am si uitat incidentul, de fapt l-am ignorat atat de tare ca nici nu-mi dau seama ce masina avea individul, sau cum arata.
Astazi insa am primit o citatie de la politie in care mi se spune ca trebuie sa ma prezint in 5 zile la biroul de servicii usoare fiindca am fost implicat intr-un accident petrecut chiar in seara cu incidentul despre care v-am vorbit mai sus.
Precizez ca masina mea nu este avariata sub nicio forma, nu are decat zgarieturi minore produse in parcari. Mi-e teama ca fiind intr-adevar politist, acea persoana vrea sa se razbune, mi-a luat numarul de la masina si a raportat un accident fictiv. Ce ma sfatuiti sa fac??
ignorati-l si dv pana isi pune in aplicare planul. Cat priveste citatia pt acel accident raspundeti citatiei si vedeti despre ce este vorba. S-ar pute sa nu fie vorba de acel politist ci doar o pura coincidenta.
Nu poate fi vorba de o coincindenta fiindca adresa specificata in citatie ca locatie a presupusului accident coincide cu adresa clinicii unde am parcat masina. Multumesc pentru raspuns!
În orice caz trebuie să mergeţi să vedeţi despre ce este vorba. Poate mai sunt martori sau eu ştiu probe video de la vreo cameră de supraveghere de pe acolo. Dacă ziceţi că nu a fost vorba de niciun accident, o cameră video care v-a înregistrat e mană cerească
Sicanare in trafic
lalex
Buna ziua!
Am intampinat o problema:
Azi am fost sunat de o doamna politist sa ma prezint la sediul politiei pentru o sicanare in trafic.
Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)