avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... OUG nr. 36/2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

OUG nr. 36/2011

Buna ziua,
Pot beneficia de ord36 /2011 daca pe 23 aprilie 2011 mi se termina somajul?
Cel mai recent răspuns: Lorenza , utilizator 11:29, 7 Mai 2011
Aceiasi intrebare o am si eu, eu primesc momentan venit de completare , se mareste si la mine perioada de la 15 luni cum era in vechea ordonanta la 24 de luni cum se prevede acum?
Buna ziua!
Am si eu o intrebare.pentru calcularea venitului de completare ma adresez ajofm-ului local?Si cu ce documente?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? lumifatu lumifatu Buna ziua, in perioada 18 septembrie 2009-05 octombrie 2011, am fost angajata intr-o firma dar in aceasta perioada am avut 6 luni concediu medical dupa cum ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot beneficia de somaj??? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea:am nascut acum 3luni, dar nu pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. as vrea macar sa intru in somaj ... (vezi toată discuția)
Somaj diandra_m diandra_m Buna ziua! Sa va prezint situatia mea. Am fost in CIC, dupa care am intrat direct in somaj, indemnizatia calculandu-se dupa ultimele 12 luni lucrate inainte ... (vezi toată discuția)