avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SACTIUNE DISCIPLINARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SACTIUNE DISCIPLINARA

Buna ziua! as vrea sa stiu cind sanctiunea disciplinara isi face efect: din momentul in care se aplica ?'sau din momentul din care iei la cunostinta de faptul k esti sanctionat si semnezi in acest sens?
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 01:36, 19 Aprilie 2011
Decizia de sanctionare devine operanta din momentul luarii la cuno-
stiinta de catre cel sanctionat.Tot din acel moment incepe sa curga si perioada in care puteti contesta respectiva decizie in instanta;
acest termen trebuie mentionat in textul deciziei.
Acum mai trebuie stiut si ce fel de sanctiune a fost aplicata si daca
au fost respectate toate etapele premergatoare.mie,unul,faptul ca ati intrat in concediu medical exact in acea perioada imi ridica niste
semne de intrebare.Si ca sa nu gresesc...ma opresc aici.
rapid contestatie in instanta la tribunalul de munca ! chiar daca ati fi gresit dvs ! sa vedem daca au respectat ei totul

oricum exista o procedura interna....
intai faci indisciplina
apoi in decurs de 30 de zile se constata conform procedurilor.
daca nu exista proceduri interne = avantaj dvs
apoi se comunica in 5 zile
apoi se contesta in x zile la tribunalul "de munca"( chiar daca nu scrie pe ea unde!)

dar spunetine putin contextul.... e ceva ce ati facut dvs ? in ultimele 30 de zile... sau cum? e doar o eroare administrativa flagranta?.../inscenare

v-a diminuat din salariu>?
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestare hot jud? str8 str8 1. \\"Prezenta hotărâre poate fi atacată numai cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, cererea și motivele de apel urmând a fi depuse sub ... (vezi toată discuția)
Comunicare tardiva cojaniulian cojaniulian Va rog sa-mi spuneti daca se comunica o decizie de desfacere a contractului de munca dupa 20 zile mai este valabila? (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract individual de munca cris1957 cris1957 Pot actiona in instanta angajatorul pentru ca mi-a transmis pe mail decizia de incetare a contractului de munca incepand cu o data la care ma aflam in concediu ... (vezi toată discuția)