avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia autoturismul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia autoturismul?

buna,as dori si eu un raspuns la problema care o am de aproape 10 ani....am trait in concubinaj cu o persoana..am cumparat un autoturism pe care l-am trecut pe numele meu,dupa 1 an ne-am despartit si a vandut masina fara ca eu sa stiu,iar persoanei respective care ia vandut masina ,ia dat toate actele masinii ,iar mie imi vine de 10 ani sa tot platesc impozitul,nu stiu cum o cheama pe acea persoana nu stiu unde sta,intr-un cuvant nu stiu nimic ,iar ex-concubinul este plecat de ani de zile din tara si nu dau nici de el,am facut rost de copia de la Cartea de identitate a masinii dar nu pot face nimic cu copia,la Politie imi cere originalul ca sa o poata radia,nu stiu cum sa mai fac sa scap odata de masina asta ,va rog din suflet un pic de speranta as dori din partea D-voastra,sa stiu ce sa pot face sa o pot radia,ce sanse as mai putea avea .Va multumesc mult :((:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:32, 17 Aprilie 2011
Puteti incerca sa sesizati politia despre aceasta situatie si sa solicitati ridicarea placutelor de inmatriculare in cazul in care este depistata in trafic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o masina si cumparatorul refuza sa facem actele legale genessis63 genessis63 cumparatorul dupa ce a dat banii pe masina si a completat si semnat contractul si a primit talonul si cartea masinii nu a mai vrut sa vina la politie ptr ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto dionise1957 dionise1957 Buna ziua In 2013 am vandut un autoturism, iar in baza actului de vanzare cumparare am scazut-o de la primarie serviciul taxe si impozite.Persoana ... (vezi toată discuția)
Succesiune aura2014 aura2014 Buna ziua! Dupa decesul sotului meu a ramas o masina pentru care inca nu am dezbatut succesiunea. Masina este luata din banii mei9am vandut o alta masina) si ... (vezi toată discuția)