avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit deductibilitate auto inchiriat in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

deductibilitate auto inchiriat in strainatate

La multi ani la toate 'florile' si 'floricelele'!!!:vishenka:
Nici azi nu am liniste...#-o
Directorul (salariat) a plecat in strainatate si a inchiriat un autoturism pt deplasari in interiorul tarii respective. In mandat avea aprobare pt asa ceva, mai ales ca trebuia sa se deplaseze in mai multe localitati (conform mandatului). Sunt aceste cheltuieli, cu chiria si combustibilul, deductibile ca 'transport intern' in tara respectiva? Nici in HG518 si nici in CF nu am gasit ceva referiri specifice! A avut cine acest caz la control ANAF?
Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic , 11:29, 17 Aprilie 2011
Daca la decontul de cheltuieli, se ataseaza ordinul de deplasare vizat pe la vreo benzinarie cu ocazia alimentarii si ridicarii bonului, intr-un oficiu postal cu ocazia sa zicem a trimiterii vreunui document , de vreun partener de afaceri cu care s-a intalnit, adica care sa demonstreze itinerariul facut cu ocazia acelei deplasari pe traseul stabilit in ordinul de serviciu, nu vad de ce sa nu se poata deduce si aceste cheltuieli de deplasare daca ele au si documentul justificativ atasat si documentele de deplasare corect intocmite si vizate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Completare nir si bon consum florisp2009 florisp2009 Sunt corecte documentele ce trebuiesc intocmite pentru : -materiale consumabile,piese schimb =intocmesc nir si bon consum - combustibil auto, = intocmesc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)