avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... posibilitate contopire pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

posibilitate contopire pedepse

prima pedeapsa 5 luni,conducere fara permis(definitiva 2010),2,6 ani furt calificat(definitiva ianuarie 2011),6 luni,conducere fara permis(definitiva aprilie 2011).se pot contopi aceste pedepse,cat va rezulta?nu stiu daca are importanta faptele de conducere fara permis au fost comise in timpul minoritatii.in prezent este in penitenciar din 13 sept.2010.
Cel mai recent răspuns: tina 66 , utilizator 08:10, 18 Aprilie 2011
Detaliati mai mult cu privire la aceste fapte si cu privire la modul de executare al respectivelor sentinte.
prima pedeapsa(5 luni)a fost cu suspendare,in timpul minoritatii.La a doua sentinta s-a ridicat beneficiul suspendarii(2,6 ani+5 luni).Fapta de furt calificat a fost savarsita cand era deja major.Ulterior mai intervine o condamnare de 6 luni cu executare pentru conducere fara permis savarsita tot in timpul minotitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Computare dupa contopirea pedepselor cu inchisoarea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avem asa : 1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani. 2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face? tayson tayson Situatia ar fi urmatoarea:pedeapsa de 5 luni cu suspendare pentru conducere fara permis(fapta comisa minor fiind),pedeapsa de 2,5 ani pentru furt ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor : o mica explicare ady01 ady01 Buna ziua , am si eu o intrebare , am avut o pedeapsa de 21 de luni in austria dintre care am executat 14 luni , iar in romania mai am o pedeapsa de 24 de luni ... (vezi toată discuția)