avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se mai poate face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se mai poate face?

Situatia ar fi urmatoarea:pedeapsa de 5 luni cu suspendare pentru conducere fara permis(fapta comisa minor fiind),pedeapsa de 2,5 ani pentru furt calificat(deja major),6 luni pentru conducere fara permis(fapta comisa tot ca minor,dar sentinta se pronunta major fiind deja).Toate sentintele sunt definitive.
Se face contopirea pedepselor,instanta de fond hotareste 2,11luni,parchetul face recurs si avem sentinta de de 2,11luni la care se adauga un spor de 6 luni,in total 3,6 ani.Teoretic pedepsele au fost insumate matematic.
Se mai pote ceva,mai exista vreo cale de atac la aceasta sentinta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tayson , utilizator 10:14, 28 Decembrie 2011
nu, recursul este ultima cale de atac.
Contestatia la executare,nu se poate aplica in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate contopire pedepse tina 66 tina 66 prima pedeapsa 5 luni,conducere fara permis(definitiva 2010),2,6 ani furt calificat(definitiva ianuarie 2011),6 luni,conducere fara permis(definitiva aprilie ... (vezi toată discuția)
Contopire si deducere din perioada executata - admisibilitate lucian1970 lucian1970 Buna seara!!! Fiul meu cat era minor a fost condamnat la 6 luni cu suspendare apoi la 2 ani si 4ani rezultand o pedeapsa de 4 ani si 6 luni.A fost ... (vezi toată discuția)
Cum se transforma o suspendare in mandat de executare? ContSters198261 ContSters198261 nici nu stiu cum sa incep ca sa ma fac cat mai bine inteleasa......sa zicem ca o persoana in anul 2005 a fost condamnat la 2 ani cu suspendare cu termen de ... (vezi toată discuția)