avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune corporala usoara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune corporala usoara

eu eram intr un parc cu o fata, intre timp ma suna fosta mea prietena sa merg pana la ea, eu i am zis unde ma aflu si ca nu pot merge... in 20 de minute, a venit cu fostu ei prieten si eu nu i am vazut, m am trezit intro ploaie de pumi din partea lui, am fost la spital,nu e nimic grav,doar un ochi umflat , si alte rani minore... intrebare e urmatoarea : ce poate pati individul si ce daune pot cere... ( nu a fost nevoie de internare )
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
trema89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:32, 18 Aprilie 2011
Puteti formula plangere penala pentru loviri si alte violente conform art.180 al.1 c.pen la politia competenta teritorial locului comiterii agresiunii.
Era bine sa vi se elibereze imediat dupa lovituri certificat medico -legal de catre un medic legist.
Din punct de vedere al laturii civile , poate fi obligat la plata unor daune , in masura in care puteti dovedi cu probe (acte medicale,martori, alte probe) valoarea acestora.
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator
am fost la medicul dupa jumate de ora si a2a zi dimineata am facut si plangerea la politie impotriva fostei mele prietene si a fostului ei prieten, la spital mi a zis ca nu e nimic grav , de la politie mi a zis ca voi fi contactat, martori ar fi doar fata cu care eram eu , si eventual daca s ar putea asculta conversatia de la telefon intre mine si fosta mea prietena... eu nu cunosc legea, in afara de o eventuala amenda, el poate sa primeasca amenda penala,sau sa i se faca cazier? ea poate sa primeasca ceva ca l-a pus sa ma bata si a fost de fata in momentul agresiunii ?
Convorbirea telefonica la care va referiti , nu poate fi considerata proba ,mai ales ca aceasta nu este atestatat fie de un labvorator de specialitate , fie printr-o expertiza.
Deci este vorba despre un martor , proba pe care o eu o consider destul de "subtire".
Poate va impacati , vi se acorda o despagubire si toata alergatura si cheltuielile ulterioare nu isi mai au rostul.
Succes si ganduri bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovita, injurata, amenintata angelrain angelrain buna.am sa scriu scurt ca am vazut ca asa se practica pe aici.am fost lovita injurata si amenintata de catre un individ pe care il cunosc in fata usii lui pe ... (vezi toată discuția)
Daune morale vatamare corporala marijuanamija marijuanamija buna seara! am o intrebare... am fost lovit de un individ... am certificat medico legal pt 7 - 8 zile de ingrijiri medicale ( un cap in gura, o palma si un ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, exista vreo sansa sa castig !? evilhao evilhao I-am oferit spre folosinta fostei prietene un telefon marca Apple, am aflat ca m-a inselat, l-am blocat cu icloud si mi-a fost inapoiat. Dupa un timp fosta m-a ... (vezi toată discuția)