avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerecunoasterea copilului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerecunoasterea copilului

buna. sunt o tanara de 26 de ani,care a ramas insarcinata(sunt in 10 saptamani)iar tatal copilului nu doreste recunoasterea copilului. mentionez ca nu suntem casatoriti,totul s-a petrecut in urma "promisiunilor" de cuplu. acum acesta a dat bir cu fugitii. ce pot face legal,pt a recunoaste copilul si a-i platii pensia alimentara?...abia de curand am aflat ca asta (nerecunoasterea copilului) nu mi-a facut-o numai mie,am inteles ca mai sunt inca vreo 2-3 femei care au patit-o cu acest om,ele nu stiu cum au actionat in continuare,dar eu doresc o procedura legala prin care sa il fac sa devina responsabil de faptele sale.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:03, 18 Aprilie 2011
deocamdata nu are ce recunoaste. dupa ce veti naste, il actionati in judecata pt stabilire paternitate si pensie de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test paternitate andreea_prof andreea_prof Buna ziua, va rog indrumati-ma detaliat in demersul ce il voi avea de facut in urmatoarea situatie: Dupa o relatie de 6 ani cu un tip in adolescenta, in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gafton gafton cum pot determina tatal la plata pensiei alimentare si incepand de cand?mentionez ca nu suntem casatoriti, sunt insarcinata in doua luni, iar el neaga ca ar fi ... (vezi toată discuția)
(ne)recunoastere paternitate zambesc zambesc Buna Ziua, La cateva luni de la terminarea unei relatii extraconjugale am aflat ca sunt tatal unui baietel. Acum mamica imi cere sa recunosc paternitatea la ... (vezi toată discuția)