avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU MEDICAL IN PERIOADA DE PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU MEDICAL IN PERIOADA DE PREAVIZ

Intrebare: Sunt in perioada de preaviz ( la cerere - demisie la zi cu preaviz de 15 zile) .
Nu m-am prezentat nici o zi la serviciu , dar in aceasta perioada ( spre sfarsitul perioadei de preaviz) am avut un mic accident caznic si am mana in gips. De la spitam mi s-a dat concediu medical. Il mai pot depune la " fostul " loc de munca ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 18 Aprilie 2011
1. Fiind in perioada de preaviz (in cazul demisiei) trebuia sa va duceti la serviciu in fiecare zi, conform programului.
2. Luati legatura cu angajatorul, vedeti daca a demarat procedura concedierii dvs. pe motiv disciplinar (absente nemotivate) si negociati ce veti face.
1amalia a scris:

Intrebare: Sunt in perioada de preaviz ( la cerere - demisie la zi cu preaviz de 15 zile) .
Nu m-am prezentat nici o zi la serviciu , dar in aceasta perioada ( spre sfarsitul perioadei de preaviz) am avut un mic accident caznic si am mana in gips. De la spitam mi s-a dat concediu medical. Il mai pot depune la " fostul " loc de munca ?
Multumesc

Daca sunteti inca in perioada de preaviz, puteti depune concediu medical la angajator ... concediul medical suspenda perioada de preaviz, preavizul urmand a se continua imediat dupa terminarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Preaviz burceaana burceaana am o intrebare si va rog daca se poate sa ma lamuriti... mi-am inaintat demisiaa in data de 1.06 cu termen pana pe 28.06,din cauza unor neintelegeri m-am ... (vezi toată discuția)