avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintarea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintarea minorului

In urma unui divorti un tata poate sa obtinalegal dreptul de asi creste el copilul?copilul are 12 ani si el alege tatal.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:10, 18 Aprilie 2011
poate obtine incredintarea copilului daca are conditii sa-l creasca si sa-l intretina, il ajuta si faptul ca minorul doreste sa ramana cu el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minori dausioana dausioana sunt divortata de 3 ani si in urma divortului mi s-a incredintat spre crestere si educare 2 minori care in acest moment au 9 si10 ani.copiluyl cel mare a ... (vezi toată discuția)
Divort laurica.ionica laurica.ionica Buna! Am si eu o intrebare, cum imi pot ajuta prietena sa divorteze?ea s-a casatorit de la 19 ani si a facut un bebe.in prezent prietena mea are 25 de ani iar ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui dupa moartea mamei laura_f laura_f Buna ziua! Prietena mea este divortata si are un minor, in varsta de 7 ani. Dupa divort, copilul i-a fost incredintat in totalitate ei, fara drept de vizita ... (vezi toată discuția)