avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA SUSPENDAT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA SUSPENDAT

Buna ziua,
Am o nelamurire..cine ma poate ajuta...astept sugestii
Am suspendat la Registru activitatea PFA cu data de 28.03.2011, la Casa de sanatate am platit pe primul trimestru...acum m-am dus cu actele de suspendare de la registru si mi-au spus ca eu tot trebuie sa platesc la ei, pt. am declarat venit la finante si atata timp cat mi s-a facut decizie de impunere pe anul acesta trebuie sa platesc si la sanatate.....intradevar decizia de impunere mi s-a facut pana la sfarsitul anului 2011, si platesc trimestrial la venitul declarat. Precizez ca m-am angajat cu contract individual de munca din 01.04.2011....chiar sunt bligata sa platesc sanatate de doua ori si ca angajat si ca PFA suspendat???? Cei de la sanatate m-au bagat in ceata...m-am inteles nimic...parca vorbeam limbi diferite...
Va multumesc anticipat!

Data post: Luni, 18 Aprilie 2011, 13:55
Subiect: PFA SUSPENDAT
Buna ziua,
Am o nelamurire..cine ma poate ajuta...astept sugestii
Am suspendat la Registru activitatea PFA cu data de 28.03.2011, la Casa de sanatate am platit pe primul trimestru...acum m-am dus cu actele de suspendare de la registru si mi-au spus ca eu tot trebuie sa platesc la ei, pt. am declarat venit la finante si atata timp cat mi s-a facut decizie de impunere pe anul acesta trebuie sa platesc si la sanatate.....intradevar decizia de impunere mi s-a facut pana la sfarsitul anului 2011, si platesc trimestrial la venitul declarat. Precizez ca m-am angajat cu contract individual de munca din 01.04.2011....chiar sunt bligata sa platesc sanatate de doua ori si ca angajat si ca PFA suspendat???? Cei de la sanatate m-au bagat in ceata...m-am inteles nimic...parca vorbeam limbi diferite...
Va multumesc anticipat!

Oare chiar nu este nimeni destul de calificat pentru a-mi raspunde la acest mesaj?
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu am la cine sa apelez!
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
lazar dorina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate pfa daralu daralu Buna seara Va rog sa-mi spuneti cand si cum platesc asigurarea de sanatate ca PFA (in functie de profit? profit nu voi avea foarte curand... sau cum?o suma ... (vezi toată discuția)
Ajutor completare declaratie sanatate-pfa elenadeverde elenadeverde Buna ziua, In ianuarie 2011 am deschis un PFA:((, am depus declaratia220, cu venitul estimat, am platit impozitul si acum am aflat caci cu toata ca sunt ... (vezi toată discuția)
pfa: suspendarea unui pfa + alte mici nelamuriri Ade13 Ade13 Sunt traducator autorizat pe limba engleza ( de catre Ministerul de Justitie) din 2009 si tot in anul respectiv m-am inregistrat la Fisc ca si PFA neplatitor ... (vezi toată discuția)