avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot turna ciment in curte?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot turna ciment in curte?

As dori sa stiu daca pentru a turna ciment in curte pentru spatiu joaca copii am nevoie de autorizatie. Mentionez ca nu am de gand sa construiesc ceva peste sau alte minuni complicate (gen piloni de sustinere...). Aceasta categorie nu am gasit-o deloc specificata in lege , nici la "trebuie" nici la "nu e necesar". Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 14:52, 18 Aprilie 2011
Pentru a evita orice neplăcere ulterioară vă sfătuiesc să vă adresați Primăriei, compartimentul sau serviciul urbanism. Ceea ce doriți să faceți Dvs. nu intră în categoria construcțiilor pentru care se solicită autorizație, totuși unele primării consideră că suntem în prezența unei construcții și vă pot amenda pentru executarea lăcrării fără autorizație de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie sau nu? mihasim mihasim Doresc sa torn in fata unei camere de locuit un planseu de beton pentru joaca copiilor vara (3/3), fara piloni de sustinere , doar ciment. Am sau nu nevoie de ... (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie sebyza94 sebyza94 Buna ziua! As dori sa inalt trotuarul cu 10 cm si nu stiu daca am nevoie de autorizatie sau nu. Va veni o firma sa toarne cimentul cu o cifa. Suprafata este de ... (vezi toată discuția)