avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termenul de depunere a dosarului de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termenul de depunere a dosarului de somaj

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca cele zece zile de depunere a actelor pentru indemnizatie de somaj sunt zile calendaristice sau zile lucratoare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 19 Aprilie 2011
Sunt zile calendaristice. Cand sunt zile lucratoare se specifica.
Vrabie Sanziana a scris:

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca cele zece zile de depunere a actelor pentru indemnizatie de somaj sunt zile calendaristice sau zile lucratoare?

Sunt zile calendaristice si termenul incepe a curga de la data incetarii c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie magdaema magdaema Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza la data de 28 sept cu ce data trebuie incheiata decizia de ... (vezi toată discuția)
Sunt nemultumita pt ca mi s-a dat respingerea cererii reluarii somajului luminitasfranciog luminitasfranciog Din somaj am gasit de lucru 1 luna de zile dupa care am depasit cele 30 de zile de depunere a actelor de somaj cu 2 zile ; dupa aceea am gasit de lucru 1 luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost anuntata ca o sa mi se desființeze postul ... Danamic Danamic Buna ziua, am fost anuntata ca o sa mi se desființeze postul urmând sa am 20 zile lucrătoare. Întrebarea mea este, după aceste 20 zile în cat timp ... (vezi toată discuția)