avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avocat escroc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avocat escroc

buna ziua.acum 2 luni am vrut sa imi deschid o firma pentru ca aflasem de debutanti si imi doream sa fiu pe cont propriu.un prieten mi-a recomandat un asa zis avocat-jurist care sa se ocupe.i-am facut procura si am achitat integral toata suma pe care mi-o ceruse.au trecut doua luni si ma tot amana cand pe vineri cand pe marti si tot asa.i-am cerut sa imi inapoieze actele si banii ramasi(pentru care nu are chitanta ca a achitat ceva) si da bir cu fugitii#-o.imi este si teama sa nu faca vreo prostie cu firma sau cu procura aceea care ii ofera drepturi depline sa ma reprezinte pentru infiintarea firmei.cum ma sfatuiti sa procedez?X-(
Cel mai recent răspuns: angelrain , utilizator 19:51, 18 Aprilie 2011
Mergeti mai intai la registrul comertului si vedeti daca s-a infiintat vreo firma pe numele d-voastra.
Daca nu s-a infiintat inca, mergeti la acelasi notar si revocati mandatul(procura) pe care i l-ati dat.
Apoi faceti o scrisoare catre directorul de le registrul comertului din localitatea respectiva prin care spuneti ce vi s-a intamplat si ca revocati mandatul avocatului respectiv, si atasati copii dupa cele 2 procuri, evident luati si numere de inregistrare de la registratura registrului comertului.
In paralel, faceti si o plangere la Barou unde atasati si acolo o copie dupa prima procura. Sper ca nu ati dat nici un act in original.
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator
toate actele inclusiv procurile sunt la el.ma refer la rezervarea de nume, cerificatul decomodat si restul...si evident copiile dupa buletin, actul casei pentru sediu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare procura ContSters320975 ContSters320975 Buna ziua! Odata cu plecarea mea din tara, am imputernicit-o pe mama sa ma reprezinte in toate modurile posibile(in instanta, pt eliberare doc.,administrare ... (vezi toată discuția)
Depunere documente la registrul comertului Ostafi Daniel Adrian Ostafi Daniel Adrian Buna ziua Am o intrebare referitoare la depunerea documentatiilor la registrul comertului si anume daca salariatul unui avocat poare depune documentatii la ... (vezi toată discuția)
Sotul, asociat/administrator unic la un srl, a decedat . tufis tufis Ce obligatii am fata de firma sotului meu decedat - 2 septembie 2019, in conditiile in care el a fost asociat/administrator unic? Precizez ca nu am nici un fel ... (vezi toată discuția)