Buna ziua,
In luna august a acestui an imi va expira contractul de munca incheiat pe 2 ani, cat timp persoana al carui post il ocup momentan este in concediu de ingrijire copil.
Mi s-a spus ca odata cu noul cod al muncii s-a putea debloca unele posturi in sistemul bugetar, din care fac si eu parte. Am 21 de ani si daca imi pierd locul de munca nu stiu daca voi gasi altul imediat, dat fiind faptul ca inca nu am terminat facultatea. As putea ramane angajata la actualul meu loc de munca, in cazul in care se deblocheaza posturile in sistemul bugetar? Am citit in codul muncii unele prevederi, insa nu le-am inteles exact. Mentionez ca lucrez intr-o institutie de invatamant, si anume, la o facultate. Va scriu deoarece sunt intr-o situatie disperata, nu as vrea sa imi pierd locul de munca. Multumesc
Daca se deblocheaza posturile puteti ramane in continuare angajata la acea institutie .. in caz contrar, pana la gasirea unui nou loc de munca puteti beneficia de indemnziatie de somaj.
Multumesc pentru lamurire. Am citit acum alte prevederi ale noului Cod al Muncii si se mentioneaza urmatorul aspect "Contractele individuale de munca pe perioada determinata vor putea fi incheiate pana la 36 de luni" perioada fiind majorata cu un an fata de actuala lege. de angajare. As dori sa stiu daca se poate majora si in cazul meu contractul pe per determinata cu inca un an.
Da, asa este, am citit acest lucru, mie imi inceteaza contractul de munca incheiat pe perioada determinata pe data de 01.08.2011, incheiat pe 2 ani cat timp colega al carui post il ocup momentan a fost in concediu de ingrijire copil si de aceea doream sa stiu daca se poate prelungi cu inca un an perioada contractului de munca, aplicandu-se noua prevedere din Codul Muncii...