Am un vecin care a introdus o conducta de canalizare pe terenul meu , fara consimtamantul meu . Conducta a introdus-o anul trecut in vara , iar acum invoca acordul tacit . Adica sustine ca daca nu am initiat pana acum o actiune in justitie el are dreptul sa lase conducta acolo prin acordul meu tacit .Cum pot sa scot aceea conducta fara a intampina probleme cu legea ?
Da , multumesc ... Dar daca aceea conducta este la mine in curte eu am voie , acum , fara hotarare judecatoreasca sa o scot afara si sa o arunc la deseuri ???
Varianta legala este cea mai sigura ; si in situatia in care alegeti varianta de a scoate conducta dvs. (eu nu va incurajez!) , e de preferat sa aveti cel putin 2 martori .... nu are ce sa va faca , eventual sa va sicaneze .... Primul pas ar fi totusi sa incercati sa rezolvati problema amiabil , stiti vorba aceea "vecinul de langa casa , niciodata nu te lasa " :D
Bafta !
Canalizare
mfior
Locuiesc la parterul unui bloc.De mai multe ori mi-a iesit canalul in baie.Desi am anuntat vecinii si presedintele asociatiei, nu s-a facut nimic.Ultima data ... (vezi toată discuția)