avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala cu datorii

am un srl de care nu ma mai pot ocupa am pierdut casa ,masa sunt plina de datorii si cel mai rau lucru este ca am ramas fara tata de curand ,am datorii la stat si la furnizorii am inchis punctul de lucru si ai este tema sa ma mai interesez de societate pt ca datoriile acumulate catre stat sunt foarte marii in jur de 800 de mil .ce pat sa patesc .va rog sa ma credeti ca sunt disperata si nu stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: grigorevasile , utilizator 09:30, 11 Mai 2011
scuze 600 lei adica 6 mil vechi
doamna duceti discutia in plan mult prea personal, si tonul dv. nu este incurajator pentru alti participanti sa va raspunda.
nimeni nu v-a imputat nimic, ati intrebat si eu am rasuns. La nivel uman sa zicem ca va pot intelege.
din punct de vedere profesional nu pot lua in considerare decit prevederile legale in vigoare. eu in baza acestora v-am raspuns.
sanatate
ce urmeaza dupa de ANAF a pus sechestru pe un bun al societatii?Care sunt pasii pana la vanzarea acestui bun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la inchiderea unei firme dennisnic dennisnic Sunt detinatorul unei societati comerciale. Un client are o datoria catre societatea mea de 30.000 lei . Bineinteles ca refuza sa plateasca , invocand ca nu ... (vezi toată discuția)
Debite restante credite credite Daca o firma este in insolventa, ANAF mai poate face plangere penala impotriva administratorului pentru nevirarea taxelor din stopaj la sursa? (vezi toată discuția)
Control declaratia 394 ! florin_again florin_again Am avut un control de fond la firma in urma caruia s-au constatat cateva diferente intre facturile inregistrate in contabilitatea firmei si cateva societati ... (vezi toată discuția)