avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii doua contracte de munca la celasi angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

doua contracte de munca la celasi angajator

Un angajat la o institutie publica poate sa aiba un contract cu durata nedetermiata pentru functia de baza si un contract cu norma partiala, pe durata determinata pentru prestarea de activitati in cadrul contractelor finantate de Comisia Europeana, la acelasi angajator?
Ce se intampla cu sumele corespunzatoare salariului primit pentru prestarea de activitati pe contractele finantate de catre Comisia Europeana (in afara de cele platite pentru salariul corespunzator functiei de baza) virate de catre fiecare angajat catre casa de pensii, sanatate, somaj, etc. Se regasesc la calculul pensiei angajatului? Cum se face in acet caz calculul pensiei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:14, 19 Aprilie 2011
Se adauga la punctajul din perioada respectiva si veti avea, bineinteles, si o pensie mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata dupa cim perioada nedeterminata Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Un fost angajat doreste sa revina la serviciu, dupa ce a cerut incetarea CIM cu acordul partilor in urma cu o luna. Inainte a avut contract pe ... (vezi toată discuția)
Punctajul pentru pensie acumulat pana in prezent alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa-mi spuneţi dacă există vreun text de lege care să-mi permita să aflu ce punctaj am acumulat până acum în sistemul public de ... (vezi toată discuția)
Sume care se iau in calcul la punctul de pensie Paula B Paula B La iesirea la pensie mi-a fost eliberata o adeverinta foarte lamuritoare asupra tuturor veniturilor obtinute .A fost subliniat in adeverinta ca sumele adaugate ... (vezi toată discuția)