avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scanare carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scanare carnet de munca

Buna ziua
In cartea de munca s-au facut corecturi si completari apoi a fost inchisa la ITM. Inainte de a se face aceste operatii, cartea de munca a fost scanata la casa de pensii. Intrebare, ar trebui ca eu sa ma duc sa rescanez cartea de munca la casa de pensii sau cei care mi-au fost angajatori?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 19 Aprilie 2011
pentru siguranta, ar fi mai bine sa mergeti dvs... nu fostii angajatori au interes ca situatia sa va fie clara, ci dvs.
Corect ar fi ca fostii angajatori sa se ocupe, dar mergeti d.voastra ptr. a nu exista probleme mai tarziu,
Daca carnetuldvs de munca a fost scanat, nu cred ca o sa vi-l rescaneze cineva ... rectificare se poate face si la cand veti depune dosarul de pensie .. insa este bine sa va duceti la Casa de pensii si sa le explicati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti de munca la scanata la casa de pensii Ada30teo Ada30teo Cum imi dau seama daca o carte de munca a fost scanata la Casa de Pensii? Are viza acesteia, nu? Daca nu are viza sau o copie de CI atasata e clar ca nu a ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca clement23 clement23 Buna ziua, Mi-am dat demisia de la o firma acum 6 luni (angajandu-ma la o alta). Vechea firma nu mi-a dat nici pana azi cartea de munca, spunand ca este la ... (vezi toată discuția)
Eliberare documente pentru dosar somaj samanta samanta Buna seara, a trecut o luna si jumatate de cand am fost concediata si in ciuda insistentelor mele de a mi se elibera cartea de munca in original si ... (vezi toată discuția)