avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CONTRA-EXPERTIZA LA MINA MINOVICI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CONTRA-EXPERTIZA LA MINA MINOVICI

BUNA SEARA.As dori sa stiu daca se poate in cat timp iese o contra expertiza de la institutul Mina Minovici.As dori sa o cer intr-un dosar de tentetiva de omor.Vreau sa ma conving daca leziunile suferite de partea vatamata sunt certe.MENTIONEZ ca a trecut sase luni de la incident si nu stiu daca judecatorul va accepta la acest timp contaexp.Dar daca da cat timp ar dura studiul certificatului medico legal.
Magistratul in urma formularii cererii , in baza art.67 c.pr.pen , va aprecia asupra utilitatii si concludentei probei in raport de materialul probatoriu administrat pana acum in cauza , de cel care va mai fi administrat in vederea aflarii adevarului.
In principiu , probatoriul solicitat , ar trebui admis.
GEOSTOIAN a scris:

BUNA SEARA.As dori sa stiu daca se poate in cat timp iese o contra expertiza de la institutul Mina Minovici.As dori sa o cer intr-un dosar de tentetiva de omor.Vreau sa ma conving daca leziunile suferite de partea vatamata sunt certe.MENTIONEZ ca a trecut sase luni de la incident si nu stiu daca judecatorul va accepta la acest timp contaexp.Dar daca da cat timp ar dura studiul certificatului medico legal.
Aceasta proba se va administra numai daca magistratul o va admite , astfel cum aratam mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medico legala dianagabi dianagabi In timp ce ma deplasam prin spatele unui bloc eu si un prieten am fost atacati de 8 baieti, am avut proasta inspiratie sa scot cutitul pe care il aveam in ... (vezi toată discuția)
Martori propusi de partea vatamata alexandra.a1404 alexandra.a1404 Cati martori poate propune partea vatamata in cadrul procesului penal? Acestia trebuie specificati in Chemarea in judecata? Martori pot fii si invinuitii ? Pe ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri la dosar. ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua .Am mai pus pe acest site mai multe intrebari(Vatamarea corporala,Rechizitoriul,Cerere de stramutare ). Domnilor as vrea sa stiu si eu daca sa ... (vezi toată discuția)