Tot an legatura cu un subiect deschis anterior,va antreb si va multumesc anticipat si anume:sotia a aflat de decesul tatatui care era despartit de mama ei si recasatorit la aproximativ 3 ani de unchiul ei.Ce doreste sa stie e daca poate face succesiunea ea nestiind de decesul tatalui,nefiind anstiintata nici de un notar sau ceva de genul.,sotia acestuia.Cu tatal mai tinea legatura prin scrisori,dar an ultima vreme nu.
cu stima si respect "an" se scrie "in" . in cazul dv. luati legatura cu notarul/notarii publici in raza caruia/carora si-a avut ultimul domiciliu tatal sotiei.
Respect si eu iar an legatura cu scrisul sunt sau sant pe stil vechi:D:((,ok ami pare rau dar era mai bine asa,cred.Mersi pentru raspuns,sanatate va doresc.
atita timp cit nu eista o declaratie prin care s-a renuntat in mod expres la cota cuvenita din masa succesorala sau sint cauze legale sa fie indepartata de la succesiune dreptul de a mosteni rezida si poate fi exercitat pe toate caile legale. cu stima!
Succesiune
lionel52
In 1983 tatal meu a primit o scrisoare din Franta (Paris) in care i s-a comunicat ca trebuie sa mearga la dezbatere
succesiuni in Franta in urma decesului ... (vezi toată discuția)